Staalstructuur voor dakterras te Brussel

Roof with a view
Voor de heraanleg van een dakterras met schitterend uitzicht in het hartje van Brussel vervaardigden wij: de onder structuur van het terras in staal een pergola die in de zomer voor beschutting zorgt de glas balustrade die het mogelijk maakt om maximaal van het uitzicht te genieten
In opdracht van
  • Stefan Morael landschaps- en tuinarchitect


Hekwerk te Roosdaal

Hekwerk voor een vernieuwde event locatie te Roosdaal
Voor deze nieuwe event locatie in Roosdaal vervaardigden wij het hekwerk op maat inclusief automatisatie: Een groot schuifhekwerk / schuifpoort dat toegang geeft tot de parking Draaihekwerk / draaipoort Dit alles in het nieuwe moderne hekwerk ‘Helsinki’. Een hekwerk gekenmerkt door verschillende soorten L-profielen als vulling die op willekeurige wijze gerangschikt staan.
In opdracht van
  • Villa Molenhof Roosdaal


Terras te Sint-Katherina-Lombeek

Zonneterras te Sint-Katherina-Lombeek
Voor de uitbreiding van een bestaande woning, ontwierpen en vervaardigden we een zonneterras. De staalstructuur voor het terras. Afgewerkt met geperforeerde rooster. Onderaan werd het terras gesloten zodat regenwater via een spuitmond in de vijver van de tuin terecht komt. Balustrades en trapleuning uit plat staal. Buitentrap met geperforeerde treden. Dit alles werd gepoedercoat in zwarte […]

Rouwhal te Ronse

Vervaardigen van een nieuwe rouwhal in Cortenstaal.
Rouwhal te Ronse Voor de begraafplaats Hogerlucht te Ronse vervaardigden wij de nieuwe rouwhal. Staalstructuur en funderingen Gevel- en dakbekleding met Cortenstaal platen Raamkaders en bijhorende balustrades uit strekmetaal Raadpleeg hier het artikel in Info Steel over dit project!
Een samenwerking met
  • Liboconstruct bvba

    Stabiton bvba

Corstenstaal
  • Cortenstaal, wordt ook wel 'weervast staal’ genoemd. Typerend is de roestbruine laag die optreedt door blootstelling aan vocht en lucht. Deze oxidatie laag schermt het dieper liggende materiaal af, waardoor verdere oxidatie sterk wordt vertraagd.


Trappen te Kortrijk

Hagelwitte trappen voor een complete renovatie.
Vervaardigen en plaatsen van twee trappen voor een complete renovatie te Kortrijk Voor deze renovatie vervaardigden we twee hagelwitte trappen met treden uit wit gebeitst eik. Zowel trapleuningen als de borstweringen in de vide werden vervaardigd uit fijne stijlen.    
In opdracht van:

Balustrades in strekmetaal

Balustrades en trapleuningen voor nieuwbouw kantoor en appartementen
Strekmetaal Strekstaal gekenmerkt door zijn uniek maas is ideaal als materiaal voor balustrades en trapleuningen. Het biedt veel veiligheid, maar geeft ook een speels effect. Strekmetaal is zowel gevlakt zoals bij deze uitvoering, als driedimensionaal te verkrijgen. Balustrades voor terrassen Trapleuningen voor prefab betontrappen  
In opdracht van
  • GVE architectuur uit Gooik

Strekmetaal
  • Bij strekmetaal of gerekt metaal kan er gekozen worden tussen verschillende afmetingen maasopeningen. Ook is er de keuze tussen een driedimensionale maas of een gevlakte maas. Er zijn verschillende inspirerende mogelijkheden voor elk ontwerp.